Partner voor horecamedewerkers

PerfectPZ zorgt ervoor dat je arbeidsvoorwaarden exáct zijn zoals ze moeten zijn!

PerfectPZ maakt het mogelijk dat het horecabedrijf waar je werkzaam bent of binnenkort gaat werken, jouw arbeidsvoorwaarden tot in de puntjes kan regelen zoals dit in de horecabranche gebruikelijk is. Dit betekent dat de volledige horeca-cao van toepassing is.Niet slechts een paar onderdelen uit de cao, maar helemaal: van kaft tot kaft.

Ook je pensioen is goed geregeld. Dat bouw je op bij het Pensioenfonds voor de Horeca & Catering, en ook hier dragen wij de zorg voor.

Personeelszaken en horeca zijn ons vak! Dit betekent dat je altijd bij ons terecht kunt met alle vragen over je rechten en plichten als werknemer. Vragen over je contract? Of over je loon? Je kunt van ons een snel en gedegen antwoord verwachten. Daar waar we kunnen, proberen we zoveel als mogelijk aan je persoonlijke wensen tegemoet te komen, bijvoorbeeld als je niet per week maar per vier weken uitbetaald wilt worden. Ook wanneer je een werkgeversverklaring nodig hebt, kun je je tot ons wenden. Wij zorgen ervoor dat dit soort zaken snel en efficiënt wordt geregeld.

Op je persoonlijke portal kun je te allen tijde alles terugvinden over je salarisbetalingen, je loonstroken en je jaaropgaven. Je kunt er eenvoudig wijzigingen in je persoonlijke situatie doorgeven en je kunt er eventuele vragen stellen. Wanneer je liever even belt of mailt, is dat uiteraard ook altijd mogelijk. Op je loonstrook vind je altijd het actuele overzicht van je opgebouwde pensioenrechten, je vakantiegeld en het aantal vrije dagen dat je (nog) hebt. Loonstroken en jaaropgaven blijven altijd voor je beschikbaar in je eigen portal, maar als je dat liever hebt kun je ze daar ook altijd nog downloaden.